Penningmeester Henk Hof neemt na 24 jaar afscheid

Penningmeester Henk Hof neemt na 24 jaar afscheid

Woensdag 30 maart kwam het bestuur en de voltallige Raad van Advies van het Heuveltjesbosbad bij elkaar voor een vergadering in MFC ‘t Trefpunt. Nadat het grootste gedeelte van de agenda was afgehandeld, de koffie op was en de eerste borrelhapjes al op tafel stonden, kwam het punt van de bestuurswisseling aan bod!

Een punt waar uitgebreid stil werd gestaan bij twee personen; Henk Hof en René Boertien.
Na 24 jaar vol inzet en betrokkenheid vanaf het eerste uur neemt penningmeester Henk Hof afscheid van het bestuur van het Heuveltjesbosbad. Voorzitter Herman Groenewold sprak lovende woorden uit over de vele jaren die Henk Hof zeer nauw betrokken is geweest bij het zwembad. Hij heeft een grote rol gespeeld binnen het bestuur en nam de verantwoordelijkheid over de financiën en personele zaken. De dankbaarheid was groot en dat bleek die avond. Niet alleen de voorzitter stond stil bij het afscheid, maar ook Henk zelf was voorbereid en nam iedereen mee in een tijdlijn van de afgelopen 24 jaar in zijn dankwoord.
Tijdens dit moment werd hij, naast de overhandiging van een bos bloemen en een attentie, verrast met een prachtig glas-in-lood-aandenken van het logo van het Heuveltjesbosbad.

Daarnaast nam René Boertien afscheid, nadat hij zo’n 22 jaar onderdeel is geweest van het algemeen bestuur/Raad van Advies. Hij werd geroemd om zijn financiële-precisie en het scherp houden van het bestuur als het gaat om de financiën, maar daarnaast ook zijn betrokkenheid in al die jaren bij het Heuveltjesbosbad.

%d bloggers liken dit: