Zaterdag 30 april de spetterende opening!

Zaterdag 30 april de spetterende opening!

De lente is officieel begonnen en dat laat het weer ons direct weten! Het fijne zonnetje is deze dagen goed aanwezig en dat maakt het verlangen naar de opening van het zwembad alleen maar groter! Zaterdag 30 april 2022 is het eindelijk zover en dan openen we om 13.00u de deuren van het Heuveltjesbosbad!

We gaan er samen met jullie een super gezellige middag van maken zodat we het komende seizoen spetterend openen! En laten we het even extra vieren deze middag, dat na twee jaar Corona-maatregelen, er geen beperkingen meer zijn en we er een normaal topseizoen van kunnen maken!
Momenteel zijn we dagelijks druk bezig met de laatste voorbereidingen en laten we zelfs het diepe bad al vollopen. Mocht je de komende tijd nog wat vrije uurtjes over hebben en jouw steentje willen bijdragen aan ‘de parel van Balkbrug’, meld je dan snel aan als vrijwilliger! Voor ieder wat wils wat betreft de diverse werkzaamheden en we verplichten je niks, want alle hulp is welkom! De koffie staat klaar en aan gezelligheid ontbreekt het zeker niet.

Maar voordat de deuren van het zwembad open gaan, gaat de online voorverkoop van start! Van 1 t/m 15 april kan je jouw abonnement voordelig aanschaffen in de online voorverkoop! Ga hier naar de online voorverkooppagina! Donderdagavond 14 april van 19.00-21.00u is er een fysieke voorverkoopavond bij het zwembad.

%d bloggers liken dit: