Aquasport

Op het Heuveltjesbosbad hebben we verschillende lessen waarbij je op een sociale en actieve manier in het water verschillende oefeningen doet. De Aquasport activiteiten worden gegeven door de badmeesters en badjuffen van het Heuveltjesbosbad en is voor alle leeftijden!
Aquasport-leskaart kost €60 en is aan te schaffen naast het abonnement. Sinds dit seizoen is het ook mogelijk om aan de kassa een eenmalige leskaart á €10 te kopen.

Trimzwemmen

Hou jij van zwemmen? Houd dan jouw conditie op peil en verbeter je kracht en techniek tijdens onze lessen ‘Trimzwemmen’! Tijdens deze les ben je voornamelijk actief bezig in het water, afwisselend met oefeningen langs de kant.  Je krijgt elke hoek van het zwembad wel eens te zien tijdens deze actieve en gezellige lessen!
Niks moet en ‘alles’ mag! Trimzwemmen is bedoeld voor iedereen. Dus geef je op en sluit eens gezellig aan op de dinsdagavond van 19.30-20.15u.

Op dinsdagavond 18 mei 2021 om 19.30u starten we met eerste les ‘Trimzwemmen’!
Om deel te nemen aan het Trimzwemmen of Aquafit heb je naast jouw toegangskaart/abonnement een Aquasportkaart nodig. Deze kan je aanschaffen bij de kassa á €60. Sinds dit seizoen is het ook mogelijk eenmalig deel te nemen aan een les van het ‘Trimzwemmen’ met een leskaart van €10. Tevens verkrijgbaar aan de kassa.

Elke dinsdagavond
van 19.30 tot 20.15u

Schoonspringen

Europees Kampioen Bavi, wel bekend al Bashtbavi, wil het schoonspringen in Noord-Nederland op de kaart zetten. Daarom is het gestart met het lesgeven in het schoonspringen en hiermee had het Heuveltjesbosbad de primeur! Alle kinderen, ongeacht leeftijd, zich opgeven voor deze les. Uiteraard moet hij/zij wel het A- en B-diploma op zak hebben en het liefst ook het C-diploma.

Sportman op hoog niveau
In Iran was hij sportdocent aan de universiteit en behoorde hij 15 jaar tot het nationaal schoonspringteam! Vervolgens is hij bondscoach geworden.
Momenteel is hij volleybaltrainer en hoofdtrainer van het schoonspringen in Nederland. Recentelijk heeft hij nog deelgenomen aan de NK Masters. In 2019 heeft hij zelfs in Zuid-Korea aan de WK Master schoonspringen meegedaan en nam hij vijf medailles mee naar huis voor zijn sprongen vanaf de 1 meter, 3 meter en de toren.

Geef je op!
Elke maandag van 16.30-17.30u vindt de les plaats.
Opgeven kan via info@heuveltjesbosbad.nl o.v.v. opgave schoonspringen + voor-en achternaam/geboortedatum/telefoonnummer.
Kom gerust de eerste les een keertje kijken en meedoen!

Om deel te nemen aan de les moet je in bezit zijn van een abonnement of een toegangskaart + een leskaart á €92, die je kan afnemen bij de tweede les! De les zal bestaan uit max. 10 personen.
Kom gerust de eerste les een keertje kijken en meedoen!

Elke maandagmiddag
16.30 tot 17.30u

Aquafit

Aquafit is een stevige workout op muziek waarbij er afwisselend sportieve en sociale activiteiten georganiseerd worden in een gezellige groep. De activiteiten zijn ontspannend, actief en in staand-diep water. De Aquafit lessen zijn geschikt voor jong en oud!
Na afloop, wordt er gezamenlijk een kopje koffie of thee gedronken. (als de Corona-maatregelen dit toelaten)
Dus geef je op en sluit eens gezellig aan op de maandagochtend van 09.30-10.15u.

Op maandagochtend 17 mei 2021 om 09.30u starten we met de eerste les ‘Aquafit’!
Om deel te nemen aan Aquafit of Trimzwemmen heb je naast jouw toegangskaart/abonnement een Aquasportkaart nodig. Deze kan je aanschaffen bij de kassa á €60. Sinds dit seizoen is het ook mogelijk eenmalig deel te nemen aan een Aquafit-les met een leskaart van €10. Tevens verkrijgbaar aan de kassa.

Elke maandagochtend 
van 09.30 tot 10.15u

Aquabootcamp

In samenwerking met Reestdal Outdoor geeft aquabootcamp in het Heuveltjesbosbad!
Tijdens deze bootcamp training voer je intensieve lichaamsgewicht oefeningen uit, dit doe je zowel op het droge als in het water. Kortom aqua bootcamp is een verkoelende en afwisselende manier om hard te werken aan een betere conditie.

De oefeningen die tijdens de aqua bootcamp lessen aan bod komen zijn er op gericht om sterker en fitter te worden. Alle oefeningen samen maken aqua bootcamp tot een intensieve full body workout die gericht is op kracht en conditie.

Gedurende de periode van juni tot en met augustus, biedt Reestdal Outdoor in samenwerking met het Heuveltjesbosbad ‘Aqua bootcamp’ aan. Deze lessen vinden plaats in het Heuveltjesbosbad.

De aqua bootcamp lessen zijn voor iedereen met een zwemdiploma geschikt. Wanneer je last hebt van een blessure of aan het revalideren bent zijn de lessen ook zeker geschikt! Dit komt door de lage impact op je gewrichten in het water.
Meer informatie en opgave via Reestdal Outdoor