Aquasport

Op het Heuveltjesbosbad hebben we verschillende lessen waarbij je op een sociale en actieve manier in het water kunt bewegen. Deze sportactiviteiten worden gegeven door ervaren sportinstructeurs van het Heuveltjesbosbad.
Er is een uitgebreid aanbod en daardoor voor elk wat wils!

Vanaf de 1e week in mei gaan alle lessen van start. De laatste lessen zullen plaats vinden op 29 en 30 augustus 2022. Om deel te nemen aan de sportlessen, kan je ervoor kiezen om een seizoenskaart aan te schaffen op een eenmalige kaart te kopen. Bij geen enkele sportles is het nodig een (toegangs-)abonnement te hebben. Een lesabonnement of eenmalige leskaart is voldoende om gezellig met een van de lessen mee te doen!

Voor Trimzwemmen en AquaSport kost een lesabonnement €60 en een eenmalige leskaart €6. Voor Fit&Vitaal kost een lesabonnement €30 en een eenmalige leskaart €3.
Kaarten voor het gehele seizoen kunnen vooraf online besteld (en betaald) worden via de website of aan de kassa. Voor deze sporten is er geen aanvullend toegangsbewijs of abonnement nodig.

Koop hier je abonnement online

FIT&VITAAL

Bij Fit&Vitaal wordt sportiviteit en het sociale gecombineerd in een gezellige groepsles. De activiteiten zijn ontspannend en actief en vinden afwisselend plaats in ondiep en diep bad. De les duurt een half uur en iedere les is anders en daar hebben de deelnemers ook een eigen inbreng in! Deze les is voor 50+ers en ook geschikt als revalidatie!
Na afloop, wordt er gezamenlijk een kopje koffie of thee gedronken.
Proberen én ervaren, sluit eens gezellig aan op de maandagochtend!

Elke maandag van 09.30-10.00u

AQUASPORT

AquaSport is een stevige work-out op muziek in sta-diep water. De AquaSport lessen zijn geschikt voor alle sportievelingen, jong en oud! Er wordt gewerkt aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Vaak met verschillende attributen, wat de lessen leuk én intensief maakt. Het voordeel van deze les is dat de belasting op de gewrichten vele malen minder is dan op de kant, waardoor het voor veel mensen geschikt is om aan deel te nemen. De lessen zijn intensief en heel gezellig. Iedereen kan meedoen op eigen niveau. Wil jij ervaren hoe mooi sporten in water is? Kies dan voor deze les en ervaar het zelf.

Elke maandag van 10.15-11.00u

TRIMZWEMMEN

Hou jij van zwemmen, zorg dan dat jouw conditie op peil blijft door mee te doen met onze lessen ‘Trimzwemmen’! Tijdens deze drie kwartier durende les verbeter je niet alleen jouw conditie maar werk je ook aan jouw kracht en techniek. De lessen zijn heel gevarieerd en vinden voornamelijk plaats in het diepe bad. Je krijgt elke hoek van het zwembad wel eens te zien tijdens deze actieve en gezellige lessen!
Niks moet en ‘alles’ mag! Trimzwemmen is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar.
Sluit gerust eens aan op de dinsdagavond!

Elke dinsdag van 19.30-20.15u

AQUABOOTCAMP

In samenwerking met Reestdal Outdoor is er aquabootcamp in het Heuveltjesbosbad!
Tijdens deze bootcamp training voer je intensieve lichaamsgewicht oefeningen uit. Dit doe je zowel op het droge als in het water. Kortom aqua bootcamp is een verkoelende en afwisselende manier om hard te werken aan een betere conditie.
De oefeningen die tijdens de aqua bootcamp lessen aan bod komen zijn er op gericht om sterker en fitter te worden. Alle oefeningen samen maken aquabootcamp tot een intensieve full body workout die gericht is op kracht en conditie.
Gedurende de periode van mei tot en met augustus, biedt Reestdal Outdoor in samenwerking met het Heuveltjesbosbad ‘Aquabootcamp’ aan. Deze lessen vinden plaats in het Heuveltjesbosbad.
De aquabootcamp lessen zijn voor iedereen met een zwemdiploma. Wanneer je last hebt van een blessure of aan het revalideren bent zijn de lessen ook zeker geschikt! Dit komt door de lage impact op je gewrichten in het water.
Meer informatie, opgave en betaling via Reestdal Outdoor

Reestdal Outdoor