Zwemles

GEEN WACHTLIJSTEN

Schrijf jouw kind in voor de zwemles van dit seizoen, schaf een toegangskaart en zwemkaart aan en dan gaan we in mei direct aan de slag!

ENVOZ (internationaal) ERKEND A-B-C DIPLOMA

Stap voor stap vertrouwd raken met het water en de elementaire zwem(veiligheids) technieken leren. Deze zwemdiploma’s zijn niet alleen voor Nederland, maar een zwemdiploma dat wordt gezwommen in vele landen van de wereld.

INDIVIDUEEL NIVEA &
KLEINE GROEPEN

Elke dinsdag en donderdag is er een half uur zwemles! Gedurende het zwemseizoen van mei tot september.
Lessen geleid door een groep vaste instructeurs met jarenlange ervaring.

Tarieven

Na de online inschrijving voor de zwemles, moet er een zwemleskaart worden aangeschaft, dit in combinatie met een abonnement. 
Meer informatie hierover en de tarieven vindt u hier

TARIEVEN
abonnementen

€96-135

LET OP! Tijdens de online voorverkoop zijn de tarieven lager!

Bekijk de abonnementen
zwemleskaarten

€80-135

 inclusief inschrijfgeld
+ €15,00 diploma zwemmen

Let op! Zwemleskaarten alleen geldig in combinatie met een toegangskaart of abonnement

Bekijk de zwemleskaarten

Lesrooster

 Voor de zwemlessen voor diploma A staat er een indelingsles gepland op dinsdag 2 mei om 16.00 uur. Aan de hand van deze les wordt het niveau bepaald en de groepen ingedeeld. Voor diploma B en C is geen indelingsles.
Alle zwemlessen starten vanaf donderdag 4 mei 2023 en zijn twee keer per week, op dinsdag en donderdag tussen 16.00-18.00u.
Tijdens de zwemlesuren, in de tweede helft van de middag, kan het voorkomen dat delen van het Heuveltjesbosbad tijdelijk gesloten zijn. In de zomervakantie zijn er andere lestijden, de zwemlessen verplaatsen dan van de middag naar de ochtend, gedurende de zes weken.

Dinsdag

  • Lesroosters volgen begin mei

Donderdag

  • Lesroosters volgen begin mei

Gedragscode zwembadbranche

Gedragscode zwembranche

Kinderen zijn kwetsbaar en moeten in een veilige omgeving leren zwemmen. Niet alleen fysiek, maar ook sociaal. Om duidelijkheid te scheppen, heeft het NRZ samen met partners in de zwembranche de Gedragscode Zwembranche vastgesteld voor aanbieders van zwemlessen. In de gedragscode staat hoe medewerkers van een zwembad zich tegenover bezoekers moeten gedragen. Wilt u hier meer over lezen.

Meldlijn

Is er echt iets mis of maak je je grote zorgen? Dan kun je nu al anoniem terecht bij de meldlijn van het NOC*NSF. De hulplijn met deskundige hulpverleners is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zondag is er geen bereikbaarheid. Het nummer is 0900 – 2025590 (€ 0,10 per minuut).