Kaartverkoop

Reserveer uw bezoek

Om een duik te komen nemen in het Heuveltjesbosbad, moet u uw bezoek vooraf online reserveren. Dit is een van de Corona-regels die gelden bij het Heuveltjesbosbad.
Via ons reserveringsysteem kiest u eenvouwdig de dag en het tijdsblok reserveren, waarop u naar ons zwembad wilt komen. Uiteraard gelden de Corona-regels tijdens uw bezoek aan het Heuveltjesbosbad. Het uitgebreide huis- en coronareglement vindt u op onze website.

We wachten af wat ons komend seizoen, 2022, brengt aan eventuele maatregelen e.d. We houden u op de hoogte!

Online voorverkoop abonnementen

Medio maart 2022 start de (online) voorverkoop voor het seizoen 2022.
Vanaf zaterdag 4 september 2021 is het zwembad gesloten.

Onderstaand treft u de huidige verkoop prijzen aan.

Abonnementsprijzen 2021

Gezinsabonnement: € 95 
Bijkaart: € 19
Persoonlijk abonnement: € 71

Leskaart: € 92
Aquasportkaart: € 60


Het is ook mogelijk om aan de kassa een abonemment af te sluiten, maar hiervoor hanteren wij een meerprijs.

Een dagkaart, 10- of 25-badenkaart zijn alleen aan de kassa verkrijgbaar.

Voorwaarden

1. Alle abonnementen dienen voorzien te worden van een pasfoto. 2. Een gezinsabonnement bestaat uit twee basiskaarten. En kan worden aangevuld met bijkaarten. De 1e basiskaart komt op naam van een ouder/verzorger. De 2e basiskaart mag op naam komen van een ouder/verzorger of een kind. 3. Bijkaarten mogen op naam staan van kinderen tot en met 17 jaar. 4. Een leskaart of een aquasportkaart is alleen geldig naast een toegangsbewijs (abonnement of toegangskaart). Leskaarten geven toegang tot watergewenning, zwemles en Aquakids. Een aquasportkaart geeft toegang tot trimzwemmen en conditiezwemmen.

Corona-maatregelen

Helaas hebben we nog altijd te maken met het Corona-virus. Dit houdt in dat we ook dit seizoen te maken hebben met beperkende maatregelen t.a.v. het bezoeken van het Heuveltjesbosbad.

Het is daarom verplicht vooraf een tijdsblok online te reserveren!