Start Hemelvaartsdag bij het Heuveltjesbosbad met een frisse duik of wandeling én ontbijt!

Start Hemelvaartsdag bij het Heuveltjesbosbad met een frisse duik of wandeling én ontbijt!

Op Hemelvaartsdag is er geen betere manier om de dag te beginnen dan met een verfrissende duik of een prachtige wandeling bij zonsopkomst. Het kan dit jaar bij het Heuveltjesbosbad! Want naast het de traditionele dauwzwemmen voegen we er dit jaar iets nieuws aan toe: wandelen vanaf het zwembad!

Op donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, starten de activiteiten vanaf 06.00 uur. Deelnemers hebben de keuze om te genieten van een vroege ochtendduik of een rustgevende wandeling te maken door het prachtige landschap rondom het Heuveltjesbosbad! En dat allemaal voor €12,50 met een smakelijk uitgebreid ontbijt als afsluiter!

Voor wandelaars is er de keuze tussen een wandelroute van 5 of 9 kilometer, met vertrek tussen 06.00 en 06.30 uur. Het ontbijt wordt geserveerd tot 09.00 uur, waardoor deelnemers na afloop gezamenlijk kunnen bijtanken en napraten over hun dauwtrap-avonturen.

Sluit je aan en doe gezellig mee! Geef je op vóór dinsdag 7 mei aan de kassa van het zwembad of mail naar info@heuveltjesbosbad.nl of bel 0523-656473. VOL=VOL
Het belooft een onvergetelijke start van de dag te worden op Hemelvaartsdag, 9 mei a.s.