Feestelijke opening van het zwemseizoen bij Het Heuveltjesbosbad

Feestelijke opening van het zwemseizoen bij Het Heuveltjesbosbad

Op zaterdagmiddag 27 april vierden we de opening van het nieuwe zwemseizoen op feestelijke wijze. De deuren van het zwembad openden om 13.00 uur en de eerste badgasten werden verwelkomd onder een boog gemaakt van ons hele team. Het was een mooie en goed bezochte middag, waar gezelligheid de boventoon voerde wat als een warm welkom voelde voor zowel gasten als ons.

Tijdens de opening van het zwembad werd natuurlijk de eerste duik in het water genomen, maar was er dit jaar ook een kinder-kleedjesmarkt! Een succes-editie met veel verkopers en kopers, een perfecte aanvulling op de feestelijke openingsmiddag.

Deze geslaagde editie van de kinder-kleedjesmarkt belooft een mooie toevoeging te zijn aan de activiteitenagenda. Naast de gebruikelijke zwempret staan er tal van sportieve evenementen op de planning voor het komende seizoen, waaronder het traditionele dauwzwemmen én -wandelen op Hemelvaartsdag en de Zwem4Daagse en Triathlon in juni.

Met deze geslaagde opening en een reeks mooie activiteiten in het vooruitzicht, kijken we uit uit naar een spetterend zwemseizoen vol plezier, veel zonuren en bezoekers!

Voor meer informatie en updates over activiteiten, houd de website en socials in de gaten!