Help jij mee aan een frisse start van ons mooie zwembad?

Help jij mee aan een frisse start van ons mooie zwembad?

Ook in 2023 is het Heuveltjesbosbad aangesloten bij NL Doet! Zaterdag 11 maart 2023 gaan we met z’n allen aan de slag! Want vele handen maken licht werk en dat werk is er zeker rondom het zwembad!

Kom jij daarom ook meehelpen met het zwembad en het terrein klaar te maken voor het nieuwe seizoen? Er is van alles te doen; zo heeft het hoofdgebouw een opknapbeurt nodig en kunnen de buitenattributen wel een schoonmaakbeurt gebruiken! Daarnaast zijn er nog tal van andere grotere maar ook kleinere klussen, dus iedere hulp is welkom!

Dus neem je vriend(-in), vader/moeder, broer/zus, buurman/-vrouw, team(-genoot) mee en dan maken we er met z’n allen een gezellige klusdag van!

NL Doet staat gepland op zaterdag 11 maart 2023. Geef je hier op! Heb jij je opgegeven dan zien we jou graag op 11 maart. Vergeet niet bij je aanmelding aan te geven wat je voorkeur heeft in soort hulp.

Vrijwilliger worden?

Wij zijn dus opzoek naar heren en dames die het Heuveltjesbosbad en Balkbrug een warm hart toe dragen en hun vrijwillige steentje bij willen dragen aan het draaiende houden van het Heuveltjesbosbad.
Heb jij, naast de NL Doet-dag, wat vrije uurtjes over in de week, eens in de twee weken of per maand? 
Alle hulp is welkom, zowel in het hoogseizoen als in de maanden dat het zwembad gesloten is.
Zonder enige verplichtingen en we begeleiden/instrueren je uiteraard bij de diverse werkzaamheden. Voor ieder wat wils; van techniek en groen tot schoonmaak en receptie.

We zijn ontzettend blij met onze vrijwilligers, maar deze ‘goede feeën’ zijn schaars. Daarom breiden we deze handige en vooral gezellige groep graag uit! Meld je aan!