Gezocht: Helpende handjes! Klusdagen 2023

Gezocht: Helpende handjes! Klusdagen 2023

Omdat vele handen licht werk maken, zijn wij van het Heuveltjesbosbad opzoek naar helpende handen tijdens onze klusdagen de komende maanden!

Zaterdag 11 en 25 februari, zaterdag 11 (NLDoet) en 25 maart en zaterdag 8 en 22 april 2023 organiseren wij klusdagen ter voorbereiding op het komende seizoen. Er zijn veel kleine en grote klussen op diverse gebieden, van schoonmaak- en opknapwerk tot onderhoud en groenvoorziening! Voornamelijk verven, schoonmaken en wat allerhande klusjes van defecten zijn. Wanneer het weer het toelaat ook wat werkzaamheden aan groen zoals snoeiwerk en blad ruimen.

Daarom is alle hulp welkom! Elke zaterdag-klusdagen gaan we samen rond 09.00u van start tot een uurtje of 15.00u en voor de lunch wordt gezorgd! Wij zijn er die dagen, dus kom er gerust naar het zwembad (zonder je van te voren op te geven! Opgave geldt alleen tijdens de NLDoet dag op 11 maart)

Dus aarzel niet en kom gezellig naar het zwembad tijdens onze klusdagen! En neem dan je partner, familielid, buren en/of teamleden mee. Dat zou toch super zijn als we met z’n allen zo een steentje bij kunnen dragen aan het gereed maken van ons mooie openluchtzwembad in Balkbrug?!

Bij vragen/twijfel neem contact op met Nathanja via nathanja@heuveltjesbosbad.nl

%d bloggers liken dit: