Help het Heuveltjesbosbad zomer klaar maken!

Help het Heuveltjesbosbad zomer klaar maken!

Vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2022 is het weer NLdoet. Doe je mee? Zodat we samen het Heuveltjesbosbad zomer-klaar maken. Want vele handen maken licht werk!

Voordat ons mooie bad weer open kan moeten nog heel wat klussen worden geklaard. Er is van alles te doen en voor iedereen is er een passend klusje. Van hulp in het groen, verven, klussen en tekenen tot schoonmaken, noem maar op!

Op vrijdag 11 maart en zaterdag 12 maart steken we dan ook graag samen de handen uit de mouwen om er twee gezellige en leuke klusdagen van te maken tijdens NLdoet 2022!
Je ziet dan meteen hoe het bad eruit ziet zonder water en ervaart de rust van de omgeving zonder badgasten. Daarnaast maak jij onderdeel uit van het team dat het bad zomer-klaar maakt! Dus heb jij zin om ons te helpen meld je dan vooral aan. Wij zorgen voor een hapje en een drankje!

Na opgave kan je je vrijdag 11 of zaterdag 12 maart melden bij het hek aan de zijkant van het hoofdgebouw. Geef vooral aan waar je goed in bent, wat je leuk vindt om te doen en hoe lang je die dag(en) beschikbaar bent.

Meld je hier aan!

%d