Kom je een handje helpen?

Kom je een handje helpen?

Voordat ons mooie buitenbad weer open kan moeten er nog veel klussen worden geklaard! Hiervoor hebben we gelukkig nog even de tijd, maar die hebben we ook zeker nodig. Evenals de hulp voor deze klusjes!

Klusdagen en NLDoet

Daarom organiseren wij in de komende periode weer een aantal klusdagen! Om gezellig samen aan de slag te gaan in ons mooie Heuveltjesbosbad. Zodat we er aankomend zomer allemaal van kunnen genieten.
De zwembaden en de terrassen moeten spik en span gemaakt worden met de hogedrukreiniger en het groenonderhoud heeft de nodige aandacht nodig. Hiervoor moet er nog worden gesnoeid en moeten de grasvelden worden aangepakt. Daarnaast moet de bodem van het zwembad deels opnieuw gecoat worden en kunnen we wellicht wat creatieve hulp gebruiken bij de nieuwe schilderingen op de bodem van het peuterbad.
De speeltoestellen mogen weer in het bad en de hele speeltuin mag een goede schoonmaakbeurt ondergaan. Allerhande technische klusjes zijn er altijd! En natuurlijk kunnen we altijd een handje extra gebruiken bij het zetten van de koffie en het bereiden van de lunch.
Kortom genoeg te doen! Kom jij ons helpen? Neem je familie, vrienden en buren mee of gezellig met je team!

De klusdagen staan gepland op 17 februari, 2 en 16 maart (NLDOET), 6 en 20 april. We gaan aan de slag van +/-09.00-15.00u, inclusief een lekkere kop koffie en een lunch!

Aanmelden

Meld je aan voor (een van de) klusdagen bij Nathanja. Doe dit door te mailen naar nathanja@heuveltjesbosbad.nl of kom gerust een keer aan! *donderdagochtend staat de koffie klaar!
Aanmelden voor zaterdag 16 maart, NLDoet kan via NLDoet