Geslaagd Triathlon bij Heuveltjesbosbad trekt ruim 100 deelnemers

Geslaagd Triathlon bij Heuveltjesbosbad trekt ruim 100 deelnemers

Afgelopen woensdagavond 12 juni vond de recreatieve triathlon van het Heuveltjesbosbad plaats in en rondom Balkbrug. Het sportieve spektakel is met vlag en wimpel geslaagd, mede door het gemoedelijke sfeer en laagdrempelige karakter van de recreatieve triathlon. Dit jaar gingen er 107 enthousiaste deelnemers van start, onder hen voltooiden 44 personen individueel de triathlon naast de 21 trio-teams die gezamenlijk de uitdaging aangingen.

De triathlon van het Heuveltjesbosbad staat bekend om zijn toegankelijkheid, waardoor iedereen, van beginner tot gevorderde, kan kennis maken met de sport. Het organiseren van dit prachtige sportieve evenement vergde veel werk en inzet van een groot team, waar de organisatie enorm trots op is. Meer dan 50 personen, waaronder personeelsleden en vrijwilligers zorgden ervoor dat alles soepel verliep en het evenement een groot succes werd.

De uitslagen van de triathlon zijn te vinden op de website van het zwembad www.heuveltjesbosbad.nl. Volgend jaar komt er uiteraard een vervolg! Dus wil je volgend jaar ook meedoen? Schroom niet en ga de uitdaging aan. Of je nu alleen deelneemt of een trio vormt voor de 1/16de of 1/8 triathlon, iedereen is van harte welkom!