Activiteiten

Openingsdag

Het bad is weer gevuld. De weerberichten worden steeds beter. De kachels staan weer te branden en het badpersoneel is weer uit de winterslaap. De hoogtste tijd dat het zwembad weer open gaat.

Zaterdag 27 april van
14:00 tot 17:30 uur


Prijs: Toegangskaart of abonnement

Dauwzwemmen

Een oude traditie op het Heuveltjesbosbad is het Dauwzwemmen. Op Hemelvaartsdag kan je genieten van een vroege duik in het water, gevolgd door een uitgebreid en lekker ontbijt.

Donderdag 30 mei van
06:00 tot 08:00 uur


Prijs: €6,50 p.p. inclusief ontbijt

Inschrijven Dauwzwemmen

Triathlon & Zwemloop

De triathlon van Balkbrug is elk jaar weer een groot spektakel. Veel van onze zwemgasten doen individueel of in een trio mee. Voor de jeugd wordt er dit jaar een zwemloop georganiseerd.

Woensdag 19 juni van  16:00 tot 21:00 uur

Prijs: €5,00 voor de zwemloop
€10,00 individuele deelname
€15,00 trio deelname

Meer informatie

Zwemkampioenschappen

Wie wordt de snelste zwemmer uit de omgeving? Tijdens het zwemkampioenschap komen we er achter. Deelname voor alle zwemmers is gratis.

Zaterdag 29 juni
Vanaf 13:45 uur

Prijs: Deelname is gratis

Meer informatie

Zomer Zwembadspelen

Elke woensdagmiddag wordt er op het Heuveltjesbosbad in samenwerking met camping Si-Es-An een activiteit georganiseerd. Alle activiteiten beginnen om 14:00 uur. Opgeven kan voor de activiteit op het zwembad.

Elk woendag in de zomer
vanaf 14:00 uur

Prijs: Toegangskaart of abonnement

Sluitingsdag

Het Sluitingsfeest is één groot gezellige afsluiting van het zwemseizoen. Onder leiding van een DJ maken we voor de laatste keer gebruik van onze duikplank en glijbaan. Vergeet niet om droge kleren mee te nemen, want iedereen mag met kleding en al het bad in worden gegooid. Hondenzwemmen 16:30-17:00 uur

Zaterdag 7 september van
14:00 tot 17:00 uur

Prijs: Deelname is gratis