HEUVELTJESBOSBAD BALKBRUG

Welkom op de website van het Heuveltjesbosbad!
Het Heuveltjesbosbad opent weer in het voorjaar van 2024!
Voor het komende seizoen zijn wij nog op zoek naar nieuwe teamleden! Check onze vacatures!

Created with Sketch.
HET MOOISTE OPENLUCHTBAD VAN NEDERLAND

Onze voorzieningen

Het Heuveltjesbosbad is mooi gelegen in het Reestdal. Door de gunstige ligging tussen de bomen, is het bij een beetje zon al goed vertoeven op het zwembad. Het Heuveltjesbosbad is tweemaal uitgeroepen tot het “Mooiste openluchtbad van Nederland”.

VERWARMDE BADEN

Het Heuveltjesbosbad heeft drie baden, een diepbad met springkuil, een ondiepbad en een peuterbad. Alle baden zijn verwarmd.

GROTE SPEELTUIN

Op het zwembad is een grote speeltuin aanwezig. De smaakmakers van de speeltuin zijn de airtrampoline, het beachvolleybalveld en de pannakooi.

MEERDERE SPEELTOESTELLEN

Het bad heeft twee duikplanken, een lange glijbaan, een brede familieglijbaan en een peuterbad met veel verschillende speeltoestellen.

ETEN EN DRINKEN

In de kiosk van het zwembad is snoep, ijs en drinken te koop. Je mag je eigen eten en drinken meenemen naar het zwembad. Het is verboden om alcohol of alcohol gerelateerde dranken mee te nemen naar het zwembad.

TOEGANKELIJK

Het Heuveltjesbosbad heeft gratis parkeerplek voor auto’s en fietsen. Voor beiden zijn er ook elektrische laadpalen. Als u naar boven loopt over de heuvel naar de ingang dan vindt u aan de rechterzijde invalidenparkeerplaatsen vlakbij de ingang. Er is een rolstoelvriendelijk pad, een trap om het water makkelijk te betreden en een tillift.

MOOIE OMGEVING

Het zwembad ligt midden in het Heuveltjesbos. Het bos ligt aan de rand van het mooie Reestdal en Vechtdal.

Meer info over het Vechtdal

Kom jij een handje helpen?
We nodigen je graag uit!

Als vrijwilliger van het Heuveltjesbosbad draag je bij aan het draaiende houden van een van de mooiste openluchtzwembaden van Nederland! 
Je hoeft geen diploma’s te hebben of toezichthouder te worden, maar een ‘handig diploma’ en/of inzicht is altijd fijn! De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en vinden het hele jaar door plaats.
Altijd gezellig en productief!

Meer informatie en aanmelden

Openingstijden

Het Heuveltjesbosbad is vanaf 2 september 2023 gesloten. 
In het voorjaar van 2024 gaat het nieuwe seizoen weer van start!Maandag
                            09.00 – 19.30
Dinsdag                               07.00 – 19.30 *
Woensdag                           09.00 – 19.30
Donderdag                          07.00 – 19.30 *
Vrijdag                                  09.00 – 19.30
Zaterdag                              09.00 – 17.00
Zondag                                 11.00 – 17.00

Het zwembad is de hele dag geopend, zonder reservering!
* Op dinsdag en donderdag is het zwembad geopend vanaf 07.00u. Er is in de vroege ochtend alleen toegang tot het diepe bad en is er alleen gelegenheid om baantjes te zwemmen! De attracties zijn in ieder geval tot 09:30 uur gesloten.


Zaterdag 2 september 2023 is de laatste openingsdag van het seizoen.

Tarieven 2023

Aan de kassa

Toegangskaart €6
10-badenkaart €54
25-badenkaart €130

– Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang!
– Een
10- en 25-badenkaart mag door meerdere personen gebruikt worden.

Abonnementen

Gezinsabonnement €135
Persoonlijk abonnement €96
Bijkaart €29

– Een gezinsabonnement bestaat uit twee basiskaarten en kan worden aangevuld met bijkaarten. De 1e basiskaart komt op naam van een ouder/verzorger. De 2e basiskaart mag op naam komen van een ouder/verzorger of een kind.
– Bijkaarten mogen op naam staan van kinderen tot en met 17 jaar.
– Alle abonnementen dienen voorzien te worden van een pasfoto.

Zwemles (ABC)

Zwemleskaart (ABC) €135
Zwemleskaart B en/ of C €80
Diploma zwemmen €15

– Een zwemleskaart is alleen geldig in combinatie met een toegangskaart of abonnement.
– Een zwemleskaart geeft toegang tot zwemles A/B/C

Zwemsporten

Trimzwemmen (heel seizoen) €65
Losse les €6,50

Werk aan je conditie, kracht en techniek tijdens deze les van 45 minuten.
Aqua-ACTIVE (heel seizoen) €35
Losse les €3,50


Train jezelf fit in deze groepsles van 30 minuten!

– Een zwemsportkaart geeft alleen toegang tot Aqua-ACTIVE en Trimzwemmen.
– Een toegangskaart of abonnement is niet verplicht.

Zwemles

Op het Heuveltjesbosbad wordt zwemles gegeven voor het A-B-C diploma. Goed leren zwemmen is van levensbelang in een land als Nederland. Tijdens onze zwemlessen voor Watergewenning en het A-B-C diploma leren kinderen goed te zwemmen.
KINDGERICHT

De zwemlessen op het Heuveltjesbosbad zijn er op gericht om kinderen met plezier te leren zwemmen. Hierdoor kunnen de kinderen op een vertrouwde en veilige manier door het water bewegen.

Meer informatie
ENVOZ erkend

Het A-B-C diploma van het Heuveltjesbosbad is ENVOZ erkend. Dit diploma volgt de internationale eisen van de Internationale Federatie van Swimming Teachers Association (IFSTA). Deze organisatie levert diploma’s in meer dan 20 landen op de wereld.

Meer informatie
KLEINE GROEPEN

Kinderen krijgen in kleine groepen les en zoveel mogelijk van vaste instructeurs. De lessen worden gegeven op individueel niveau en zijn gericht op een constante ontwikkeling van de zwemvaardigheid. Wanneer jouw kind tussen de vier en vijf jaar oud is, starten we altijd met watergewenning, waarna er stapsgewijs wordt doorgeschoven naar de lessen voor diploma A, op het moment wanneer jouw kind daar klaar voor is.

Meer informatie
GEEN WACHTLIJST

Er is geen wachtlijst om zwemles op het Heuveltjesbosbad te volgen. Schrijf je kind dan ook gerust in en start direct in de eerste week van het nieuwe seizoen. Na de online inschrijving ontvang je een bevestiging en verdere informatie.  Tijdens de zomervakantie worden de zwemlessen verplaatst van de middag naar de ochtend.
De zwemlessen zijn twee keer per week, op dinsdag en donderdag en duren 30 minuten.

Het laatste nieuws!

Informatieavond Next Generation Lifeguards

Op donderdagavond 29 februari is er een informatiebijeenkomst over een tof (Next Generation Lifeguards) NGL-traject dat in maart van start gaat in Balkbrug/Staphorst. Als je meedoet ga je lessen EHBO[…]

Lees meer

Kom je een handje helpen?

Voordat ons mooie buitenbad weer open kan moeten er nog veel klussen worden geklaard! Hiervoor hebben we gelukkig nog even de tijd, maar die hebben we ook zeker nodig. Evenals[…]

Lees meer

GEZOCHT: Toezichthouder

Voor het aankomende seizoen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ons leuke team willen versterken! Waaronder nieuwe toezichthouders. Zie hieronder de vacature.*Daarnaast zoeken wij ook nog een ervaren[…]

Lees meer

Neem contact op!

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.    Alcohol gerelateerde dranken, glas en drugs zijn niet toegestaan op het Heuveltjesbosbad!