Zomer Tour & Zomer Zwembadspelen!

Zomer Tour & Zomer Zwembadspelen!

Het Heuveltjesbosbad is druk bezig geweest met het voorbereiden van verschillende activiteiten rondom en op het bad deze zomer!

Het programma voor komende periode is als volgt:

Zomer Tour:

De KNZB heeft deze zomer besloten om een ‘Zomer Tour’ te organiseren in de provincie van Overijssel. De Promotiecamper van de KNZB reist deze zomer langs buitenbaden, campings en vakantieparken in Overijssel en wij (Heuveltjesbosbad & Camping Si-Es-AN) doen hieraan mee! Op dinsdag 28 juli en zaterdag 15 augustus, vinden de ‘Zomer Tour’ dagen plaats op het Heuveltjesbosbad. Hierbij worden er gave clinics gegeven, maar ook activiteiten en spellen! Opgeven kan via onderstaande link: www.knzb.nl/zomertour Op de website van de KNZB kun jij je opgeven voor deze twee dagen! De clinics, activiteiten en spellen staan tevens ook op de website vermeld met daarbij het tijdstip wanneer deze activiteiten plaats vinden. Daarnaast moet er ook gereserveerd worden via het reserveringssysteem wat wij momenteel gebruiken om toegang te krijgen tot het zwembad gedurende die dag. De kosten van de ‘Zomer Tour’ is een entreekaartje van het Heuveltjesbosbad (los kaartje, abonnement of een 10-baden knipkaart). Al met al twee ontzettende leuke dagen met veel zwemplezier! Doe jij ook mee? Geef je dan gauw op en dan zien wij jou op dinsdag 28 juli en zaterdag 15 augustus

Zomer Zwembadspelen:

Ook dit jaar organiseert het Heuveltjesbosbad in samenwerking met Camping Si-Es-An & Reestdal Outdoor de ‘Zomer Zwembadspelen’ weer! Gezien de omstandigheden, hebben wij ervoor gekozen om 4 activiteiten te organiseren gedurende zwembadspelen. Het programma voor dit seizoen: –29 juli: Glijbaanrace -5 augustus: Kampioenschap bommetje -12 augustus: Spijkerbroekhangen -19 augustus: Survival parcours baan. LET OP! Opgave voor de zwembadspelen is op het zwembad zelf (aan de kassa) of via de telefoon. Daarnaast moet er ook gereserveerd worden via het reserveringssysteem wat wij momenteel gebruiken om toegang te krijgen tot het zwembad gedurende die dag. De kosten van deze zwembadspelen zijn een toegangskaartje, een abonnement of een 10- baden knipkaart. Per zwembadspel wordt er een 1,2,3 bekend gemaakt in verschillende leerstijdscategorieën. Wij kijken er weer naar uit! Hopelijk tot dan!

Vriendelijke groet, Team Heuveltjesbosbad

%d bloggers liken dit: