Winterwerkzaamheden in volle gang

Winterwerkzaamheden in volle gang

Uiteraard zitten wij in de periode dat het openluchtzwembad is gesloten, niet stil en zijn we deze maanden bezig met diverse onderhoudswerkzaamheden.

Zo is er onlangs gestart met het verwijderen van de oude, versleten, afdekking van de baden. Deze waren nodig aan vervanging toe en op het moment dat de baden weer gevuld zijn, komt de nieuwe afdekking erop.
Daarnaast zijn alle goten in het diepe- en ondiepe bad volledig gestraald en is er nieuw polyester en coating laag aangebracht. Al deze werkzaamheden zijn uitgevoerd door gespecialiseerde bedrijven (Inducon zwembadtechniek en Koers polyestertechniek).

Naast deze gespecialiseerde klussen steken wij zelf natuurlijk ook de handen uit de mouwen om de baden en alles eromheen te onderhouden. Denk hierbij aan de enorme hoeveelheid blad dat op het hele terrein neervalt van het mooie bos waarin het zwembad is gelegen! Een grote herfstklus waarbij vele handen licht werk maken, dus wie het leuk vindt om ons eens te helpen met bladruimen, meld je bij ons aan!

%d bloggers liken dit: