Voorverkoop seizoen 2021

Voorverkoop seizoen 2021

Het zwemseizoen 2021 staat voor de deur. Zaterdag 27 maart gaat de online voorverkoop op deze website van start en kunnen de abonnementen worden afgesloten tot woensdag 7 april 2021.

In tegenstelling tot voorgaande jaren kunt u de abonnementen alleen online reserveren, de betaling zal plaatsvinden bij het afhalen van het abonnement, bij het eerste bezoek aan het Heuveltjesbosbad. Voor de personen die online niet vaardig genoeg zijn online een abonnement te reserveren, kunnen gebruik maken van de belmomenten op 8 en 9 april van 09.00-10.00u en 14.00-15.00u. I.v.m. het Corona-virus is er dit jaar geen fysieke voorverkoop.

Reserveer hier uw abonnement!

Zaterdag 24 april 2021 staat de feestelijke opening van het Heuveltjesbosbad gepland! Van 13.00-17.00u is het zwembad geopend en iedere bezoeker krijgt een ijsje. Ook wordt een verloting gehouden onder alle bezoekers van die dag! Helaas is het door alle Corona-maatregelen niet mogelijk om zo even binnen te wandelen of een duik te nemen. Het is verplicht om vooraf online een tijdsblok te reserveren! Ook dit kan via onze website. Kort voor de openingsdag zal het reserveringssysteem open gaan, maar uiteraard houden we u daarvan op de hoogte via onze website en social media.

%d bloggers liken dit: