Verruimingen per 11 juli!

Verruimingen per 11 juli!

We hebben het landelijk zwemprotocol vertaalt naar onze eigen situatie en we zijn blij mee te delen dat er weer heel veel kan! Ouders mogen weer met hun kinderen in het water, de douches zijn weer open, de duikplanken worden geplaatst, de jeugd tot 18 jaar mag weer vrij zwemmen en we kunnen meer mensen toelaten op het terrein van het zwembad! Tijdens de zomer dus veel meer zwemplezier!

Er blijven nog een aantal belangrijke regels gelden! Lees deze goed door:

  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, koorts, hoesten, benauwdheid. Ook bij milde klachten. Bezoekers met deze klachten laten we niet toe! Dit geldt ook als één van uw huisgenoten deze klachten heeft.
  • Omdat we meer dan 250 bezoekers toelaten is het een vereiste dat iedere bezoeker bij elk bezoek een gezondheidscheck ondergaat.
  • We registreren alle bezoekers met naam en telefoonnummer zodat contactonderzoek eenvoudiger is.
  • Volwassenen (behalve gezinsleden) houden altijd 1,5 meter afstand aan tot iedereen van 13 jaar en ouder. Hier wordt op gehandhaafd. Dit geldt ook in het zwembad!
  • Kinderen tot 18 jaar hoeven onderling géén afstand te houden. Kinderen van 13 jaar en ouder houden altijd minimaal 1,5 meter afstand aan tot volwassen (18+).
  • De badkleding heb je al aan voorafgaand aan je bezoek. Omkleden mag alleen in de kleedhokjes en niet aan het bad. Dit geldt voor kinderen en volwassenen!
  • Vooraf reserveren is verplicht. Zonder reservering, geen toegang tot het bad.
  • Volg de verplichte route en houd je aan de afstandsregels.
  • Er kunnen geen eigendommen in bewaring worden gegeven en de klusjes zijn buitengebruik.

Wat kan er allemaal weer:

Ouders mogen weer met hun kinderen het water in en samen zwemmen, van de duikplank en glijbaan. Iedereen boven de 18 houdt daar de 1,5 meter afstand in acht. We zullen er op toezien dat het aantal mensen in het bad niet teveel wordt waardoor de 1,5 meter afstand niet in acht kan worden gehouden.

In de ochtenden is het diepe bad bestemd voor banen zwemmers. Ook hiervoor is reserveren verplicht. Tijdens het banen zwemmen hoeft géén 1,5 meter afstand worden gehouden omdat het een sportactiviteit betreft. Direct na het verlaten van het bad, dient men weer de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

We bieden gedurende de vakantie 3 zwemblokken per dagdeel:

09:00 tot 12:00                       250 mensen vrij zwemmen en 75 mensen banen zwemmen

13:00 tot 17:00                       350 mensen vrij zwemmen

17:30 tot 19:30                       350 mensen vrij zwemmen

Indien mogelijk zorgen we voor een vrije baan voor mensen die in de middag of avond nog baantjes willen zwemmen. De capaciteit zal beperkt zijn.

Er mag gereserveerd worden voor meerdere blokken met een maximum van 4 maal per week.

Tussen 12 en 13 en tussen 17:00 en 17:30 is het bad gesloten voor de vereiste schoonmaak en desinfectie. Iedereen moet dan het terrein verlaten ook is het hoofdgebouw is dan gesloten. Heeft u een reservering gedaan voor 2 blokken dan mag u op de lig/zit plek blijven wachten tot de baden weer open gaan.

Op maandagochtend van 9:30 uur tot 10:15 uur bieden we weer conditie zwemmen aan en dinsdagavond van 19:30 uur tot 20:15 uur het trimzwemmen.

De zonneweides zijn weer toegankelijk. Hier hebben we een aantal cirkels aangebracht waarbinnen je als gezin of als vriendengroep (13-18 jr) kunt gaan liggen. Ook hier moet voor iedereen boven de 18+ 1,5 meter afstand worden gehouden en vanaf 13 jaar houdt je ook afstand tot andere volwassenen.

Na afloop van het zwemmen kan er weer gedoucht worden!

%d bloggers liken dit: