Triathlon inschrijvingen

Triathlon inschrijvingen

Woensdagavond 21 juni vindt de jaarlijkse recreatieve triathlon van Balkbrug weer plaats. Dit jaar maken we ons klaar voor de dertiende editie van dit evenement. De inschrijvingen voor de triathlon wordt geopend op maandag 15 mei om 15:00 uur. Op dat moment wordt een pagina toegevoegd aan de website waarmee je jezelf kan inschrijven voor de triathlon. Je kan individueel aan de triathlon meedoen of als trio.

Update: De link voor de triathlon is : https://heuveltjesbosbad.nl/inschrijving-triathlon-balkbrug/

De triathlon bestaat uit drie startgroepen met elk 30 startplaatsen. De eerste startgroep is voor de jeugdtriathlon. Deze groep zwemt 250m, fietst 12,5km en loopt 2,5km. De kosten voor de jeugdtriathlon zijn €7,50. Deze groep start om 18:30 uur op het Heuveltjesbosbad.

De tweede en derde startgroep zwemmen de volledige triathlon. Deze groep zwemt 500m, fietst 25km en loopt 5km. Kosten voor een startplaats zijn €10,00. De tweede start is om 19:00 uur en de derde om 19:30 uur.

Om het recreatieve karakter van onze triathlon te waarborgen worden van de 60 startplaatsen bij de volledige triathlon er 30 gereserveerd voor abonnementhouders van het Heuveltjesbosbad. Dat houdt in dat of één van de trio deelnemers een abonnement heeft van het Heuveltjesbosbad of de individuele deelnemer heeft een abonnement van het Heuveltjesbosbad. De overige 30 startplaatsen worden gevuld met de eerste dertig personen die via het aanmeldingsformulier zich aanmelden.

%d bloggers liken dit: