Sluitingsfeest Heuveltjesbosbad!

Sluitingsfeest Heuveltjesbosbad!

De dagen/weken vliegen voorbij. Dat betekent dat het einde nadert voor het zwemseizoen van het Heuveltjesbosbad. Afgelopen seizoen, was ook voor ons een seizoen die niet normaal liep vanwege de COVID-19. Ondanks alle maatregelen, hebben wij toch nog iets leuks kunnen maken van dit seizoen!

Wij willen alle bezoekers dan ook bedanken die rekening hielden met alle maatregelen die wij dit seizoen in acht moesten nemen!

Afgelopen seizoen hebben wij al veel mooie/gezellige dagen mee mogen maken. Wij willen samen met jullie dit seizoen nog 1 keer een geweldige dag beleven.

Op 5 september sluit Heuveltjesbosbad zijn deuren, maar hiervoor gaan wij eerst nog een knallend eindfeest geven! Op deze dag zal de stormbaan in het water liggen en zijn DJ Richard & Jordy aanwezig om muziek te draaien.

I.v.m. de Covid-19, mogen wij maar 450 (per blok) mensen binnenlaten tijdens het vrij zwemmen en het honden zwemmen. Reserveer daarom op tijd om aanwezig te kunnen zijn bij het sluitingsfeest!!

Wij hebben er veel zin in, hopelijk jullie ook en zien wij jullie 5 september!

Kleine tip: Iedereen die op 5 september een stap in het Heuveltjesbosbad zet wordt in het water gegooid. Houdt hier daarom ook rekening mee i.v.m. waardevolle spullen!

Vriendelijke groet,

Team Heuveltjesbosbad!

%d bloggers liken dit: