Primeur! Schoonspringen in het Heuveltjesbosbad.

Primeur! Schoonspringen in het Heuveltjesbosbad.

Europees Kampioen Bavi, wel bekend al Bashtbavi, wil het schoonspringen in Noord-Nederland op de kaart zetten. Binnenkort start hij met het lesgeven in het schoonspringen en hiermee heeft het Heuveltjesbosbad de primeur! Vanaf volgende week kunnen alle kinderen, ongeacht leeftijd, zich opgeven voor deze les. Uiteraard moet hij/zij wel het A- en B-diploma op zak hebben en het liefst ook het C-diploma.

Elke maandag van 16.30-17.30u zal de les plaatsvinden. We starten op 17 mei 2021.
Opgeven kan via info@heuveltjesbosbad.nl o.v.v. opgave schoonspringen + voor-en achternaam/geboortedatum/telefoonnummer. Kom gerust de eerste les een keertje kijken en meedoen!

Bavi hoopt op deze manier zijn passie voor sporten, en in het bijzonder schoonspringen, over te kunnen brengen en de bekendheid uit te breiden, want in het noorden van Nederland is er nagenoeg geen mogelijk om in contact te komen met de sport ‘schoonspringen’. De 70-jarige Iraniër is 35 jaar geleden naar Nederland gekomen en in Dedemsvaart komen wonen bij zijn dochter. Zijn passie voor de sport is zo groot dat hij het zonde vindt om dit niet te delen met anderen en wil hij zijn enthousiasme graag overbrengen. Hoe mooi is het dan, dat hij ons bad heeft uitgekozen om hiermee te beginnen!

Sportman op hoog niveau
In Iran was hij sportdocent aan de universiteit en behoorde hij 15 jaar tot het nationaal schoonspringteam! Vervolgens is hij bondscoach geworden.

Momenteel is hij volleybaltrainer en hoofdtrainer van het schoonspringen in Nederland. Recentelijk heeft hij nog deelgenomen aan de NK Masters. In 2019 heeft hij zelfs in Zuid-Korea aan de WK Master schoonspringen meegedaan en nam hij vijf medailles mee naar huis voor zijn sprongen vanaf de 1 meter, 3 meter en de toren.

Geef je op!
Elke maandag van 16.30-17.30u zal de les plaatsvinden. We starten op 17 mei 2021.
Opgeven kan via info@heuveltjesbosbad.nl o.v.v. opgave schoonspringen + voor-en achternaam/geboortedatum/telefoonnummer.

De les is voor alle kinderen, ongeacht leeftijd. Uiteraard moet hij/zij wel het ABC-diploma op zak hebben.

Om deel te nemen aan de les moet je in bezit zijn van een abonnement of een toegangskaart + een leskaart á €92, die je kan afnemen bij de tweede les! De les zal bestaan uit max. 10 personen.

Kom gerust de eerste les een keertje kijken en meedoen!

%d bloggers liken dit: