Het zwembad gaat open!!!

Het zwembad gaat open!!!

De laatste dagen krijgt de openstelling van het bad in de anderhalvemetersamenleving steeds meer vorm. Alle baden zijn gevuld, alle ruimtes zijn schoongemaakt en de baden worden verwarmd. ?‍♂️?‍♀️

Vandaag hebben we het zwemplan volgens de richtlijnen afgerond ? en die gaat morgen naar de gemeente ter goedkeuring. De komende dagen richten we het bad verder in zodat we open kunnen.

En wanneer gaan we dan open?

Dinsdag 2 juni om 9:00 uur ???

kunnen we jullie weer in kleine aantallen verwelkomen.

We hebben eerder al aangegeven dat het geen normaal zwemseizoen is. Hou er dus rekening mee dat we voorzichtig opstarten en per keer maar een beperkt aantal zwemmers kunnen en zullen toelaten. Als dat allemaal goed gaat kunnen we bepalen hoe en of we gaan verruimen. Dat kunnen we niet alleen en hebben we jullie hulp ook echt bij nodig.

De belangrijkste maatregelen zijn:

– blijf thuis bij koorts, hoesten, verkoudheid etc;

– reserveer vooraf een blok wanneer je wilt banen zwemmen;

– trek thuis je badkleding aan;

– handen desinfecteren ter plaatse;

– betalen kan alleen online of met pin;

– de aangegeven looproute volgen;

– na het zwemmen snel omkleden en thuis douchen;

Ook start dit weekend de abonnementsverkoop tegen gereduceerde prijzen en komt het reserveringssysteem online. Deze gereduceerde prijzen hanteren we de rest van het seizoen, ook aan de kassa. Heb je geen internet? Geen punt, bel ☎️ons even dan helpen we je dan verder!

De eerste twee weken hebben we geen zwemles of overige activiteiten. Na twee weken evalueren we het plan en bekijken we of we met zwemles kunnen starten. Overige activiteiten liggen voorlopig stil.

Ondanks alle beperkingen die er zijn op basis van de opgelegde maatregelen en de extra kosten voor het bad die het met zich meebrengt, hebben we toch gemeend om iedereen zo goed en zo kwaad als dat gaat de mogelijkheid te bieden om te komen zwemmen. Kunnen we iedereen blij maken? Vast niet. Kunnen we veel mensen blij maken? Vast wel! Het glas is altijd half vol en het bad helemaal. ?

Hou de website en Facebook de komende dagen in de gaten voor meer details.

Tot heel snel! ?

%d bloggers liken dit: