Het seizoen 2021 zit er op!

Het seizoen 2021 zit er op!

Zaterdag 4 september 2021 was het alweer de laatste dag van het zwemseizoen in het Heuveltjesbosbad. Na een geweldige week van de Zwem4daagse, hebben we zaterdag het seizoen feestelijk afgesloten.

De Zwem4daagse was een succes voor jong en oud en naast het zwemmen van de baantjes, was er elke dag een leuke activiteit georganiseerd. Zo mochten de deelnemers ‘gekleed’ het zwembad in duiken en dat hoefde we geen tweede keer te zeggen; Wat kwamen er fantastische verschijningen het zwembad binnen lopen!

De sluitingsdag op zaterdag 4 september was één groot feest met mede werking van de Brandweer Balkbrug en DJ Jordy Schipper! Aan het einde van de middag was het de beurt aan de honden en mochten zij een duik nemen! Een top-afsluiting op een zonnige na-zomerdag!

We kijken terug op een mooi seizoen met iets minder beperkende Corona-maatregelen ten aanzien van het jaar daarvoor. Het schoolzwemmen ging weer van start en er mochten weer kleine evenementen zoals de ZomerZwembadSpelen en de Zwem4daagse plaatsvinden.
Gelukkig was er weer ruimte voor meer bezoekers tegelijkertijd en dat maakte het voor iedereen een stuk aangenamer, vooral op de mooie zonnige dagen.
Afgelopen seizoen hebben we een kleine 40.000 bezoekers mogen ontvangen in ons zwembad. Een prachtig aantal, gezien de beperkende Corona-maatregelen.

Uiteraard zitten wij de komende maanden niet stil en gaat het werk dagelijks door. We maken alles in en rondom het bad winterklaar en we legen de baden. Er staat groot onderhoud gepland aan de baden en enkele gebouwen en laten we het verven, het snoeiwerkzaamheden rondom het bad en het bladvrij houden van het gehele terrein niet vergeten.

%d bloggers liken dit: