Geen afscheids-drive-thru voor badmeester Gradus

Geen afscheids-drive-thru voor badmeester Gradus

Zoals menigeen bekend is deze week de laatste week van Gradus op het bad. We hadden, zoals aangekondigd in diverse media, bedacht om het afscheid van Gradus te doen door middel van een drive thru. Op die manier kon iedereen die dat wil toch nog gedag zeggen en Gradus bedanken voor alle mooie jaren.
In goed overleg met Gradus hebben we besloten af te zien van het organiseren van de drive thru. Wij en Gradus zijn van mening dat het op dit moment niet verantwoord is om dit te doen.

Na ruim 20 jaar Heuveltjesbosbad met een welverdiend pensioen!
Hele generaties hebben van hem zwemles gehad en wie Heuveltjesbosbad zegt, zegt Gradus Hagel. Onder leiding van Gradus is het zwembad twee keer uitgeroepen tot mooiste openluchtbad van Nederland en hebben ruim 1.000.000 ‼️ bezoekers het bad bezocht. Ongelooflijke aantallen en een hele prestatie! Gradus gaat dus gemist worden!

Onlangs sprak badmeester Gradus zijn twijfel al uit of zijn afscheids-drive-thru wel door kan gaan. ‘Ik wil niet dat er vanwege mij een oploop ontstaat. Het is allemaal te onzeker en dat heeft ons doen beslissen het niet door te laten gaan.

Dat is natuurlijk erg jammer want Gradus is een mooi afscheid gegund!
Wil je toch afscheid nemen of gedag zeggen?
Stuur of breng dan een kaartje of presentje naar het zwembad t.a.v. Gradus:
Meppelerweg 60
7707 CP Balkbrug

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

%d bloggers liken dit: