Aquasport gaat halverwege mei van start

Aquasport gaat halverwege mei van start

Op het Heuveltjesbosbad hebben we verschillende lessen waarbij je op een sociale en actieve manier in het water verschillende oefeningen doet. De aquasport activiteiten worden gegeven door de badmeesters en -juffen van het Heuveltjesbosbad en is voor alle leeftijden!
Aquasport-leskaart kost €60 en is aan te schaffen naast het abonnement. Sinds dit seizoen is het ook mogelijk om aan de kassa een eenmalige leskaart á €10 te kopen!

Trimzwemmen
Met onze lessen ‘Trimzwemmen’ houd je jouw conditie op peil en verbeter je kracht en techniek! Tijdens deze les ben je voornamelijk actief bezig in het water, afwisselend met oefeningen langs de kant. Je krijgt elke hoek van het zwembad wel eens te zien tijdens deze actieve en gezellige lessen!
Niks moet en ‘alles’ mag! Trimzwemmen is bedoeld voor iedereen. Dus geef je op en sluit eens gezellig aan op de dinsdagavond van 19.30-20.15u.

Aquafit
Aquafit is een stevige workout op muziek waarbij er afwisselend sportieve en sociale activiteiten georganiseerd worden in een gezellige groep. De activiteiten zijn ontspannend, actief en in staand-diep water. De Aquafit lessen zijn geschikt voor jong en oud!
Na afloop, wordt er gezamenlijk een kopje koffie of thee gedronken. (als de Corona-maatregelen dit toelaten)
Dus geef je op en sluit eens gezellig aan op de maandagochtend van 09.30-10.15u.

Op maandagochtend 17 mei 2021 om 09.30u starten we met de eerste les ‘Aquafit’! Op dinsdagavond 18 mei 2021 om 19.30u starten we met eerste les ‘Trimzwemmen’!
Om deel te nemen aan Aquafit of Trimzwemmen heb je naast jouw toegangskaart/abonnement een Aquasportkaart nodig. Deze kan je aanschaffen bij de kassa á €60. Sinds dit seizoen is het ook mogelijk eenmalig deel te nemen aan een Aquafit-les met een leskaart van €10. Tevens verkrijgbaar aan de kassa.

%d bloggers liken dit: