Meppelerweg 60, 7707 CP Balkbrug
0523-656473
info@heuveltjesbosbad.nl

Watergewenning

Watergewenning

Tijdens watergewenning maken kinderen op een speelse manier kennis met water. Dat is niet alleen leuk, maar het is ook goed voor de ontwikkeling. De lesgever kan kinderen laten doorstromen naar A-lessen, wanneer ze watervrij zijn en een aantal basisvaardigheden beheersen.

Watergewenning

Dit is een zwemgroep voor kinderen vanaf 4 jaar om watervrij te worden. Op een speelse manier maken de kinderen kennis met het water en door middel van spelletjes leren ze de eerste zwemvaardigheden.  Watergewenning wordt gegeven door een bevoegd lesgever. De lessen watergewenning zijn 2× een half uur per week.

Lestijden

De lessen watergewenning worden in de zomervakantie verplaatst naar de ochtenden. Op feestdagen is er geen watergewenning.

Maandag 16:00-16:30 uur
Donderdag 16:00-16:30 uur

Kosten

De prijs van een leskaart is €87,-

Voor het nemen van zwemles onder leiding van het badpersoneel moet u in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs (entree/abonnement) en een geldige leskaart. Een minderjarige lesser is altijd onder begeleiding van een meerderjarige. Begeleiders dienen te beschikken over een geldig toegangsbewijs.