Survivalzwemmen

Met survivalzwemmen ga je op avontuur in het zwembad. 

Survivalzwemmen

Bij survivalzwemmen leer je niet alleen om jezelf te redden, dus te overleven, maar je leert ook om anderen te redden. Dat doen we op allerlei leuke manieren. We gaan bijvoorbeeld in en uit een boot klimmen, onder water zwemmen terwijl je niets ziet en zwemmen met laarzen en regenkleding.


Tijdens het survivalzwemmen zwemmen we niet zoveel banen meer. In plaats daarvan gaan we kijken of we samen iets leuks kunnen doen en daarbij ook nog iets leren.


Lestijden

De les survivalzwemmen is één keer per week en duurt een uur. Bij survivalzwemmen oefenen we voor de survivaldiploma's.Bij survivalzwemmen leer je niet alleen om jezelf te redden, dus te overleven, maar je leert ook om anderen te redden. Dat doen we op allerlei leuke manieren. We gaan bijvoorbeeld in en uit een boot klimmen, onder water zwemmen terwijl je niets ziet en zwemmen met laarzen en regenkleding.

De lessen survivalzwemmen worden in de zomervakantie verplaatst naar de ochtenden. Op feestdagen is er geen survivalzwemmen.

Vrijdag 17:00-18:00 uur

Kosten

De prijs van een leskaart is €87,-

Voor het nemen van zwemles onder leiding van het badpersoneel moet u in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs (entree/abonnement) en een geldige leskaart. Een minderjarige lesser is altijd onder begeleiding van een meerderjarige. Begeleiders dienen te beschikken over een geldig toegangsbewijs.