Zwemles & Indelingsles

Zwemles & Indelingsles

Bij het Heuveltjesbosbad kan je zwemles krijgen. We zijn een erkend lesgever diplomazwemmen bij het NPZ – NRZ. Als uw kind voor 1 mei 2017 5 jaar wordt, dan mag hij bij ons komen zwemlessen voor het A-diploma. Is uw kind nog wat jonger, dan kan hij meedoen aan onze watergewenning groep. Bij watergewenning werken we spelenderwijs aan de zwemvaardigheden van de kinderen. We beginnen met het watervrij maken en beginnen met de eerste zwemvaardigheden.

Bij het Heuveltjesbosbad krijgen kinderen 2x per week een half uur zwemles. Op een speelse manier leren we de kinderen de zwemvaardigheden aan. Wij zijn erkend lesgever van het zwem ABC, want wij vinden het belangrijk dat kinderen gewoon goed leren zwemmen. U kunt altijd mailen naar: info@heuveljesbosbad.nl als u vragen heeft over de zwemles.

Indelingslessen diploma A

De indelingslessen voor diploma A vinden plaats maandag 1 ‏mei. Alle kinderen die zwemmen voor diploma A kunnen dan laten zien wat ze al kunnen. Ze worden naar aanleiding van de indelingslessen in één van de Diploma A groepen geplaatst. De indelingslessen zijn maandag 1 mei van 16.00 tot 17.00. Je moet je aanmelden bij de kassa van het zwembad. Alle zwemlessen en groepen starten weer vanaf maandag 8 mei. Meer informatie over de zwemlessen vindt u hier.

Groepen

Op het Heuveltjesbosbad geven we lessen voor het A, B en C-diploma. Voor de jongere kinderen hebben we een watergewenning groep. Voor de kinderen die zwemmen leuk vinden en nog meer willen leren in het water hebben we Survivalzwemmen. Tijdens het Survivalzwemmen wordt er niet meer gefocust op het kunnen zwemmen van banen, maar ligt de focus op het redden van jezelf en anderen in verschillende situaties.Tijdens het Survivalzwemmen oefenen we voor de officiele Survivaldiploma’s. De Survivalzwemmen lessen duren een uur en de eerste les is vrijdag 12 mei. Ben je nieuwschierig? Je mag het altijd een of twee keer uitproberen!

Met vriendelijke groet,

Team Heuveltjesbosbad

%d bloggers liken dit: