Zwembadspektakel 2016

Zwembadspektakel 2016

Zwembadspektakel in de bouwvak!

De gemeente s Hardenberg en Ommen zijn JOGG-gemeentes. JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht. Deze JOGG aanpak noemen wij Gewoon Gezond. Één van de speerpunten van de Gewoon Gezond aanpak is voldoende bewegen. Daarom kunnen kinderen die niet op vakantie zijn weer gratis zwemmen in de buitenbaden van de beide gemeentes. Vanaf 1 tot en met 19 augustus organiseert combinatiefunctionaris Arjan Breukelman het zwembadspektakel in vijf verschillende buitenbaden. Elke dag staan er tussen half twee en vier uur een tweetal activiteiten op het programma. De activiteiten zijn voor kinderen tot en met twaalf jaar die in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Waar vind je ons?
Alle drie de maandagen van de bouwvak wordt het zwembadspektakel georganiseerd bij het Heuveltjesbosbad in Balkbrug.

Hoe kan ik meedoen?
Alle kinderen tot en met 12 jaar in het bezit van een zwemdiploma mogen meedoen. Om nog meer kinderen in beweging te krijgen mogen kinderen die zich aanmelden via www.hardenbergkids.nl
gratis naar binnen. Kinderen die zich aanmelden via de site ontvangen de ochtend van het zwembadspektakel per mail een e-ticket waarmee ze vanaf 13.00 uur gratis naar binnen kunnen.
Je moet je minimaal 1 dag van tevoren aanmelden!

Informatie of Vragen?
Ben je nog op zoek naar meer informatie, of ben je benieuwd naar een uitleg van de activiteiten? Kijk dan snel op Hardenbergkids.nl. Vind je geen antwoord op je vraag, stel ze dan aan de combinatiefunctionaris. Hij is per mail te bereiken op Arjan.Breukelman@ommen-hardenberg.nl of telefonisch op 0523-289148!

%d bloggers liken dit: