Opening Heuveltjesbosbad verplaatst naar 1 juni 2020!

Opening Heuveltjesbosbad verplaatst naar 1 juni 2020!

Helaas heeft Coronavirus (COVID-19) ons land bereikt en zich volledig in z’n macht. De nodige maatregelen zijn hiervoor van kracht en dat gaat ons allemaal aan, zowel persoonlijk, sociaal als zakelijk. Na de persconferentie van maandag 23 maart j.l. is gebleken dat de aangescherpte, maar strikt noodzakelijke, maatregelen ook de opening van het Heuveltjesbosbad treffen.

De veiligheid en gezondheid van onze gasten en ons personeel staat voorop. We hebben besloten de opening van het zwembad te verplaatsen van 25 april 2020 naar 1 juni 2020, onder voorbehoud van de regels die dan van kracht zijn ten aanzien van het Coronavirus (COVID-19).

Dit houdt ook in dat de online voorverkoop wordt uitgesteld. We streven ernaar minimaal 1 maand voor de opening van het zwembad de online voorverkoop te starten. Op die manier is er voor iedereen voldoende tijd om een abonnement aan te schaffen. Zodra de online voorverkoop van start gaat zullen we u hierover berichten.

De mogelijkheid om abonnementen in de voorverkoop aan de kassa te kopen op 9 april in de avond wordt vooralsnog opgeschoven naar 2 juni. De exacte details hiervan volgen zo spoedig mogelijk.
We houden jullie uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelen via onze website en Facebook en we hopen jullie in goede gezondheid op 1 juni te zien!

Alle genoemde wijzigingen zijn onder voorbehoud van de maatregelen die van kracht zijn ten aanzien van het Coronavirus (COVID-19).

%d bloggers liken dit: