Online voorverkoop

Online voorverkoop

Het weer wordt beter, dus het zwemseizoen komt er weer snel aan. Dit jaar bestaat het Heuveltjesbosbad alweer 80 jaar.Tijdens de voorverkoop heeft u 10% korting op de abonnementen. De online voorverkoop van het Heuveltjesbosbad start binnenkort. Hou onze website en facebook hiervoor goed in de gaten.

Ten opzichte van de afgelopen jaren is er één ding veranderd in de voorverkoop. Het was afgelopen jaren al mogelijk om online te bestellen en online te betalen. Vanaf dit jaar is het niet meer mogelijk om papieren invulvellen in te leveren. U heeft nog wel de mogelijkheid om uw zwemabonnement te bestellen tijdens de voorverkoopavond zelf. Abonnementen die online zijn besteld en betaald kunnen worden afgehaald bij de kassa vanaf de start van het seizoen. Abonnementen die tijdens de voorverkoopavonden worden betaald, kunnen ook worden opgehaald vanaf de start van het seizoen. Abonnementhouders zijn er zelf verantwoordelijk voor dat er een pasfoto op het zwembadabonnement wordt geplakt.

De voorverkoopavonden zijn vastgesteld op woensdag 12 april en donderdag 13 april. Het online bestellen van abonnementen kan tot en met donderdag 13 april.

Abonnement: Prijs:
Basiskaart 1 & Basiskaart 2 (Gezinsabonnement)* : €91,-
Bijkaart** : €18,-
Persoonlijk abonnement : €67
Leskaart : €87,-

 

* Een gezinsabonnement bestaat uit minimaal twee kaarten, waarbij de eerste basiskaart op naam staat
 van een ouder/verzorger. De tweede basiskaart mag gebruikt worden voor een ouder/verzorger of kind. De
 kinderleeftijdgrens is t/m 17 jaar, kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang

** Een bijkaart kan alleen aangevraagd worden naast een gezinsabonnement. De leeftijdsgrens voor bijkaarten is t/m 17 jaar.
%d bloggers liken dit: