Voorverkoop

Online voorverkoop

In verband met de maatregelen omtrent de recente uitbraak van het coronavirus gaat het zwembad niet open op 25 april aanstaande. Op dit moment is nog niet 100% duidelijk wanneer het bad open mag. De online voorverkoop van abonnementen schorten we daarom voorlopig op. Zodra meer duidelijkheid ontstaat rondom het versoepelen van de maatregelen, zullen we u daarover via diverse kanalen berichten. Pas op dat moment zal ook de voorverkoop starten.

 

Onderstaand treft u de huidige voorverkoop prijzen aan.

Voorverkoop prijzen

Gezinsabonnement: €91,00 Bijkaart: €18,00 Persoonlijk abonnement: €67,00 Leskaart: €87,00 Aquasportkaart: €45,00

Voorwaarden

1. Alle abonnementen dienen voorzien te worden van een pasfoto. 2. Een gezinsabonnement bestaat uit twee basiskaarten. En kan worden aangevuld met bijkaarten. De 1e basiskaart komt op naam van een ouder/verzorger. De 2e basiskaart mag op naam komen van een ouder/verzorger of een kind. 3. Bijkaarten mogen op naam staan van kinderen tot en met 17 jaar. 4. Een leskaart of een aquasportkaart is alleen geldig naast een toegangsbewijs (abonnement of toegangskaart). Leskaarten geven toegang tot watergewenning, zwemles en Aquakids. Een aquasportkaart geeft toegang tot trimzwemmen en conditiezwemmen.

Abonnement aanvragen

Let op! De voorverkoop vindt plaats op de website van hkolthof.eu. Bij het klikken van deze links wordt u daar na doorverwezen.

Online voorverkoop gesloten

Heeft u een mail gekregen met de inloggegevens van vorig jaar, dan kunt u deze gebruiken om de aanvraag van vorig jaar aan te passen.