Faciliteiten

Het zwembad, dat al bestaat sinds 1937, is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving en voorzien van alle attributen om u een heerlijke zwemdag te bezorgen. In 2013 & 2015 is het zwembad uitgeroepen tot het "Mooiste openluchtbad van Nederland".

De zwembaden

In de achterliggende jaren is het bad geheel gerenoveerd en voldoet aan alle eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Het zwemcomplex omvat drie mooie buitenbaden, variërend van een groot bad met een lange glijbaan en duikplanken tot en met een zeer uitgebreid kinderbad en een bad met een opvallende gele familieglijbaan. Alle baden worden verwarmd tot minmaal 27 graden.

Speelvoorzieningen

Daarnaast biedt het Heuveltjesbosbad twee grote terrassen rondom het water en een grote ligweide.Voor wie even geen zin in luieren heeft, heeft het Heuveltjesbosbad ook diverse sportieve mogelijkheden zoals onder meer en tafeltennistafel, een speelweide met beachvolleybal, pannavoetbalveld en een supergroot springkussen.

Overige faciliteiten

Het Heuveltjesbosbad is zowel met de auto als met de fiets goed bereikbaar. Er is veel ruimte om je fiets te parkeren bij het bad. Voor auto's is er een grote parkeerplaats, op drukke dagen wordt er ook geparkeerd in een weiland tegenover het zwembad. Het zwembad heeft oplaadpunten voor elektrische fietsen en elektrische auto's. Invalide bezoekers mogen met de auto de heuvel oprijden, naar de invalideparkeerplaats. Deze parkeerplaats ligt vlak voor de ingang van het zwembad.

De drie baden

Grote bad

Het grote bassin van het Heuveltjesbosbad. Dit bad is 25 meter lang en dus erg geschikt om lekker baantjes te trekken. Het bad heeft een inlooptrap om makkelijk in en uit het water te komen. Wie wat meer van avontuur houdt, kan een duik nemen van de hoge of lage duikplank. Maar de grote favoriet van veel badgasten is toch de grote groene glijbaan.

 

Ondiepe bad

Het ondiepe bad is geschikt voor alle leeftijden. In dit bad kan je lekker overgooien met een bal of heerlijk liggen op je ligbed. De grote aandachtstrekker van dit bad is de gele familieglijbaan. Je kan met een hele groep tegelijk van deze glijbaan af.

 

 

Peuter bad

Voor de allerkleinsten hebben we een peuterbad van 10 x 25 meter. Het peuterbad is eigenlijk één grote speeltuin, maar dan in het water. De kinderen klimmen graag op de diverse attributen, spelen met water of glijden van de kindvriendelijke glijbaan. En altijd kunnen de ouders/verzorgers dicht langs de waterrand zitten, want onze terrassen zijn rondom het bassin aangelegd.

cropped-Duikplank.jpg
GeleGlijbaan

Speelvoorzieningen

Speeltuin

- Speelhuis

- Schommels

- Groot springkussen

- Klimtoestel

- 600m²

Overig

- Pannaveld

- Beachvolleybalveld

- Tafeltennistafel

- Vele spellen (o.a. 4 op een rij, dammen, kubs)

- Tafelvoetbaltafel